2011. január 17., hétfő

The Road - A Kezdet


"Minden út kezdete, egyben az út vége."

Üdvözlök minden kedves idetévedt vagy céltudatos látogatót!

Először is hadd mutatkozzam be, a nevem Mr. Psychowboy. Ez az oldal, az újonnan induló és önmagában változtatásokat eszközölő, immáron már több éve működő, „Herrgottmorgott” romjaira épül. Mint korábban már jó pár rádióműsor, melyhez bármi közöm is lett volna (Publikum Rádió: Fáklya, gfm Rádió: Fáklya, Remete Rádió: Szupernóva, Periszkóp Rádió: Hallelujah, Frakk-Tál, Herrgottmorgott), különböző külső, belső tényezők hatására, de idővel véget értek. Mind közül a legerőteljesebbnek és kiforrottabbnak, mégis ez a rendezett formájában eklektikus, bár olykor kiszámíthatatlan atmoszférájú adás bizonyult. Hosszú kihagyás után, tartalma még így is romok felett áll, ezért elérkezetnek láttam, hogy „újra szárnyakat kapjon a bukott angyal”. 

Szándékomban áll, természetesen nem csak egy internetes, rádiós, klubszellem kialakítása, hanem egy országos szinten megjelenni kívánó rendezvénysorozat létrehozása. A korábban nagy sikereket elért „Krízisvilág Video Klub/Party” (Karnics Zoltánnal közösen), valamint a  „Nuclear Love Party” sorozatok újjáélesztése mellett, egy a műsorra épülő események (koncertek és egyéb zenés rendezvények) is várhatóak. 

Mind a műsorban és ezen portálon, természetesen ajánlókra, lemezkritikákra, interjúkra, linkekre, hírekre, eseményismertetőkre lehet számítani.

További video linkajánlókkal a „Facebookon”  található  „Herrgottmorgott Csoport” szolgál, melyhez bárki szabadon csatlakozhat. 

Zenekarok jelentkezését, kapcsolatfelvételét és „Promo anyagok" küldését szívesen veszem (e-mailben, linken vagy a rádió címére, nevemre megcímzett borítékban).

A rádióról röviden:
„A Periszkóp rádió egy 0-24h nonprofit pécsi rádió. Célja hogy minden formában propagálja a lehető legtöbb kortárs, kísérleti és rétegzenei tendenciát, és helyt adjon hangművészeti projekteknek. Szabad rádióként független mindenféle kommerciális és politikai érdektől, egységes vallási és világnézettől. Műsorait a bennünket körülvevő zenei világ populáris és kísérleti szélsőségei közötti szabad ingázás határozza meg.”


A rádióműsor indulása: 2011. 01. 23. vasárnap 17h-19h

Tisztelettel:

Mr. Psychowboy